• Κοινωνία

    Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο στο Χαλάνδρι

    • NewsRoom


    Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι όταν ένας ο 18χρονος οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε δέντρο.

    Λίγο μετά τις 4, το αυτοκίνητο κινούταν επί της οδού Παπανικολή, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη από την πορεία του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα.

    Η Τροχαία ενημερώθηκε για σοβαρό περιστατικό, καθώς δύο οχήματα κινούνταν στην κάθοδο προς Αγία Παρασκευή. Κάποια στιγμή, το αυτοκίνητο που βρισκόταν στη δεξιά μεριά έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε σε δέντρο».

    Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 όχηματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

    Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γεννηματάς, χωρίς τις αισθήσεις του.

    Στο άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το OPEN, βρίσκονταν οι φίλοι του, που σοκαρισμένοι βγήκαν από το όχημά τους, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, καθώς το παιδί είχε εγκλωβιστεί στο όχημά του. Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστική, αστυνομία και ΕΚΑΒ και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.



    ΣΧΟΛΙΑ