• Κοινωνία

    Νέες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο – Η ερωτική απογοήτευση και το σημείωμα

    • NewsRoom


    Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία (όπως όλα δείχνουν) μιας 14χρονης, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης, έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο σταθμού του Μοσχάτο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη διατηρούσε σχέση με έναν 43χρονο άνδρα, ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στην ευρύτερη περιοχή όπου διέμενε.

    «Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε χθες σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης καταστήματος μίνι μάρκετ.

    Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως η κόρη του 43χρονου άνδρα φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη. Οι γονείς είχαν καταλάβει και πως κάτι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνδρα. Έτσι, ο πατριός της πήγε στο ψιλικατζίδικο που διατηρεί ο 43χρονος όπου εκεί τους βρήκε να ερωτοτροπούν και προκλήθηκε επεισόδιο. Η μητέρα του κοριτσιού και ο πατριός της χθες κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.

    Κατόπιν αυτού, σήμερα ο άνδρας επρόκειτο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου, γεγονός που εκτιμάται ότι ενέτεινε την ψυχολογική πίεση στην κοπέλα. Η 14χρονη φαίνεται ότι επηρεάστηκε έντονα από την κατάσταση και σε μια στιγμή ιδιαίτερης φόρτισης, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, επάνω της βρέθηκε σημείωμα, το οποίο αναφέρεται «στη μεγάλη της αγάπη, τον Δ.».



    ΣΧΟΛΙΑ