Κοινωνία

Νέα στοιχεία: Βρέθηκαν αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού στο σίδερο με το οποίο χτύπησαν την φοιτήτρια

  • NewsRoom


Αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου εντοπίσθηκαν στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τον Σκάι, αυτό αναφέρεται στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, που διαβιβάσθηκε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, το οποίο χειρίσθηκε προανακριτικά την υπόθεση. Κατά το ρεπορτάζ, αποτυπώματα και των δύο κατηγορούμενων, αλλά και του θύματος εντοπίσθηκαν σε αντικείμενα στο σπίτι, ενώ δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ή DNA τέταρτου προσώπου.

Την ίδια ώρα, στις φυλακές των Γρεβενών, όπου βρίσκεται και ο 21χρονος ροδίτης συγκατηγορούμενός του μετάγεται ο 19χρονος. Οπως μετέδωσε ο Σκάι βρέθηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Δικογραφία, όμως, σχηματίζεται και σε βάρος των δώδεκα κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίσθηκαν από τον 19χρονο ως μετέσχοντες στον ξυλοδαρμό του. Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τις παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο παθών δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την ποινική τους δίωξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευαγγελισμός: Τι αναφέρει για τον «βιασμό» του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση του Άρειου Πάγου για τον ξυλοδαρμού του 19χρονου μέσα στο κελί του

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μυστήριο με τον βιασμό του 19χρονου στις φυλακές-Διαψεύδουν υπ. Δικαιοσύνης-κρατούμενοι. Τι λέει ο ίδιος


ΣΧΟΛΙΑ