• Κοινωνία

    Νέα Σμύρνη: Είχε συνεργό ο εκτελεστής – Τον άφησε 200 μέτρα από την καφετέρια (βίντεο)

    • NewsRoom


    Ο συνεργός του άφησε τον μασκοφόρο πιστολέρο 200 μέτρα από την καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου σημειώθηκαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο νεκροί και μία τραυματίας.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ANT1, στο «φως» έρχεται νέο βίντεο ντοκουμέντο, με τον δράστη που πυροβόλησε και σκότωσε τα δύο άτομα στην καφετέρια. Στο βίντεο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης να επιβαίνει σε μηχανή που οδηγεί συνεργός του. Πρόκειται για την πρώτη φορά που βλέπουμε τον εκτελεστή της Νέας Σμύρνης με τον συνεργό του.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα επιχείρησης, οι δύο άνδρες σταματούν 200 μέτρα από την καφετερια που καθόνταν τα δυο θύματα της επίθεσης. Όταν η μηχανή σταματά, ο μαυροφορεμένος άνδρας κατεβαίνει και κατευθύνεται προς την καφετέρια της πλατείας.

    Δείτε βίντεο:

    Μέσα σε δύο λεπτά έχει φθάσει στη καφετέρια όπου πυροβόλησε εν ψυχρώ τους δύο άνδρες. Στη συνέχεια βγήκε τρέχοντας από το κατάστημα αφήνοντας πίσω του δύο νεκρούς και μια γυναίκα τραυματισμένη από αδέσποτη σφαίρα.

    Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται πως ο συνεργός του εκτελεστή δεν έχει σβήσει τη μηχανή και μοιάζει σαν να ακολουθεί τον δράστη έως το σημείο που θα τον παραλάβει μετά την εκτέλεση.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν συλλέξει μεγάλο όγκο βιντεοληπτικού υλικού κ έχουν χαρτογραφήσει τη διαφυγή των δυο ανδρών που αναζητούνται.

    Το χρονικό της εκτέλεσης

    Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια της πλατείας της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο νεκροί και μία γυναίκα τραυματίας. Ο πιστολέρο παραμόνευε σε μία πρασία φορώντας χειρουργική μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κάποια στιγμή πετάχτηκε από την κρυψώνα του και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων του. Αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Τα θύματα είναι αλβανικής καταγωγής και βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού. Μία από τις σφαίρες που έριξε ο πιστολέρο χτύπησε στην κοιλιά μία γυναίκα η οποία καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι. Σημειώνεται πως ο ένας άνδρας άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πυροβολήθηκε στο στήθος και κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

    Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η γυναίκα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες των 9mm.

    Διαβάστε επίσης

    ΗΠΑ: Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας μετά τη φονική χιονοθύελλα



    ΣΧΟΛΙΑ