ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε στην προσπάθειά του ν’ αποφύγει έλεγχο της αστυνομίας, το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Πέραμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μοτοσυκλέτα δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο, στο ρεύμα του δρόμου προς Κόρινθο.
Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της, ο οδηγός της μοτοσικλέτας αποπειράθηκε να παρασύρει αστυνομικό και στη συνέχεια μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Η μοτοσυκλέτα είχε μετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός να ανασυρθεί νεκρός.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Επίσης, διατάχθηκε διοικητική έρευνα από τη ΓΑΔΑ προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών.
Διαβάστε επίσης
ΕΛΑΣ: Ενίσχυση με 200 αστυνομικούς ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
Σύμη: Νεκρός άνδρας σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε παραλία
Ισραήλ: 19χρονος Παλαιστίνιος επιτέθηκε σε Ισραηλινό πολίτη στο Τελ Αβίβ – Νεκρός ο δράστης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- THE DOLLI: Η Αθήνα με μια νέα ματιά και την εκλεκτή αισθητική της Pauline Karpidas
- H «άγνωστη» τουρκική πρόκληση στο Αγαθονήσι, το Top Secret της Κίμπερλι, ο ελληνικός σκέτος του Χασάπη και ο Φραπές και η «κόμισσα» Ματσούκα
- Ιωάννα Μαρινοπούλου: Η ξανθιά καλλονή, ο έρωτας κι ο γάμος με τον Πάνο Μαρινόπουλο και η νέα ζωή με τον Ferragamo
- Προϋπολογισμός 2026: Tο τίμημα της χαμένης δεκαετίας