ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός σε παραλία και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη της Σύμης εντοπίστηκε ένας άνδρας σήμερα, Κυριακή το πρωί.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το πρωί ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύμης από έναν ιδιώτη για την ύπαρξη μιας σορού άνδρα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, ανατολικά της Σύμης.
Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού. Το πλήρωμα περισυνέλεξε τη σορό και τη μετέφερε στο λιμάνι της Σύμης.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήταν ύψους περίπου 1,75 μ. και κανονικής σωματικής διάπλασης, ενώ έφερε τζιν παντελόνι, δύο μπλούζες (λευκού και ασπρόμαυρου χρώματος αντίστοιχα) καθώς και αθλητικά παπούτσια.
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.
Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Διαβάστε επίσης
Ισπανία: Κατέρευσε τελεφερίκ σε χιονοδρομικό κέντρο – Δεκάδες τραυματίες
Μίλτος Τεντόγλου: Κορυφαίος αθλητής στα Βαλκάνια για το 2024
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.