ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.
Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 26 Μαΐου έως και την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύει από το 68,7ο χλμ. έως και το 67,3ο χλμ. αποκλεισμός της αριστερής και δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου, εναλλάξ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την εναπομείνασα λωρίδα κάθε φορά.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Διαβάστε επίσης:
Καλύτερες συνθήκες εργασίας για 30.000 εργαζόμενους σε πλατφόρμες
Μέσα στην εβδομάδα η πρόταση της ΝΔ για τον Καραμανλή – Τι απαντούν στην αντιπολίτευση
234 νεκροί από κατάρρευση οροφής ντισκοτέκ στη Δομινικανή Δημοκρατία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έσβησε η φωτιά στο Blue Carrier 2 – Παραμένει στην Τήνο σε απάνεμο σημείο
- ΥΠΕΞ για τραγωδία στην Πλάκα: Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την τραγική απώλεια έξι ανθρώπων
- Συναγερμός στη Βρετανία: Συλλήψεις για εκρηκτικά και εκκενώσεις κατοικιών κοντά σε αμερικανική βάση
- Μαργαρίτης Σχοινάς από Πιερία: Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να παράγει λιγότερο – Συνάντηση με αγρότες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.