• Κοινωνία

    Επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ μετά από επιδρομή οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

    • NewsRoom

    OPAP Arena


    Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επιδρομή οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

    Περίπου 150-180 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ συγκρούστηκαν με οπαδούς της ΑΕΚ, ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

    Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την κροατική πρωτεύουσα, παρά το γεγονός πως η UEFA δεν είχε επιτρέψει την παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων τόσο στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό, όσο και σε αυτό του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ.

    Οι Κροάτες βρέθηκαν το απόγευμα προς βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην OPAP Arena με την κατάσταση να ξεφεύγει γρήγορα. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες για έναν σοβαρά τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο που παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Μάλιστα, οι οπαδοί της Ντιναμό φέρεται να προκάλεσαν ζημιές στον ατσάλινο αετό, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο, χωρίς να τα καταφέρουν.

    Επί της παρούσης στο γήπεδο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη.

    Διαβάστε επίσης

    Τρίπολη: Κρατείται ύποπτος για τις τρεις εστίες που ξέσπασαν στον Άγιο Βλάση

    Υπ. Προστασίας του Πολίτη: 16 συλλήψεις σε Κυκλάδες και Ιόνιο για παραβιάσεις στις παραλίες

    Αποκλειστικό: Σκληρή απάντηση της Seajets στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για ANEK-Attica



    ΣΧΟΛΙΑ