ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε χθες το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ στην πλατεία Εξαρχείων και την γύρω περιοχή. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), σε συνεργασία με αστυνομικούς των ΜΑΤ, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων της ΓΑΔΑ για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν οκτώ αλλοδαποί, από τους οποίους συνελήφθησαν τέσσερις για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της πλαστογραφίας, των ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, ο ένας κατείχε πλαστό δελτίο ταυτότητας αλλοδαπής αρχής, ο δεύτερος εννέα συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου 13 γραμμαρίων και οι άλλοι δυο στερούνταν εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πριγκίπισσα Ειρήνη: Βασιλικά μυστικά και χαμένες αγάπες – Η ζωή της πιο αινιγματικής πριγκίπισσας της Ελλάδας
- Ταξί: Το άγριο μπρα-ντε-φερ ΣΑΤΑ και Κυρανάκη και η στάση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
- Ο θρίαμβος των τραπεζών, τι ψιθυρίζεται για την Εθνική, τα μυστικά του ράλι της Ευρώπης Holdings, τι οδηγεί ο Προκοπίου, τι συμβαίνει στο Κολλέγιο και δυο juicy νέα
- Τι πέτυχε ο Παπασταύρου στις ΗΠΑ για ενέργεια και γεωπολιτικά
