ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα επιχείρηση πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου η Αστυνομία στο προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με σκοπό την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου τσιγάρων και τη διακίνηση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες από το Μπαγκλαντές, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.077 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Σε βάρος των συλληφθέντων, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία, σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.
Παράλληλα, από την οδό Αντωνιάδου, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης 18 άτομα και εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και προγραμματισμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλυ Δρίτσα (Nereus): Η βράβευση στα Lloyds, το επόμενο βήμα και ο ανταγωνισμός
- Εθνική Τράπεζα: Πώς θα πάρετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο από 3.000 έως 30.000 ευρώ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 693 πλοία – Αυξήθηκαν οι παραγγελίες κατά 42 πλοία μέσα σε ένα μήνα
- Προχωρά το project της Μαρίνας Αλίμου – Στις αρχές του 2026 οι οικοδομικές άδειες για το «χρυσό» asset της REDS