Μόλις πέντε λεπτά κατάφερε να δει τη σωρό του Κωνσταντίνου Κατσίφα ο ιατροδικαστής Θ. Βουγιουκλακης. Ωστόσο, το μόνο που κατάφερε να διαπιστώσει ήταν πως οι Αλβανικές Αρχές είχαν πειράξει κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να εξηγήσει τις συνθήκες του θανάτου του Έλληνα ομογενή.
Το πτώμα είχε πλυθεί, ενώ τα τραύματα είχαν συρραφεί, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ.Γιοβανόπουλος, η σορός φέρει δύο διαμπερή τραύματα στο θώρακα, στην καρδιά. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν φαίνεται να πυροβολήθηκε εξ επαφής, ωστόσο, τα τραύματα έχουν συρραφεί και το πτώμα έχει πλυθεί.
«Μας επετράπη να το δούμε μόνο για πέντε λεπτά», είπε ο κ.Γιοβανόπουλος. Όπως ανέφερε, το πτώμα δεν έφερε τραύματα στα πόδια, πράγμα που θα ήταν ένδειξη ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί θα είχαν κάνει προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, αντί να τον σκοτώσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εισαγγελία Πρωτοδικών: Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Κ. Κατσίφα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγκρίθηκε το αίτημα εξέτασης της σορού Κατσίφα από Έλληνα ιατροδικαστή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O «τρομερός τύπος» ΚΜ, τα σκουλαρίκια της Μπριζίτ, το κολιέ του Σαουδάραβα, φιλέτο καραβίδας στο Προεδρικό και η εντολή για Σκέρτσο
- Αμαλία Παυλίδου: Η Ελληνίδα που έστησε «βιομηχανία» εναλλακτικών θεραπειών με χιλιάδες πελάτες και εκατομμύρια κοινό
- Ανδρέας Μελάς: Στη Μελάς Μαρτίνος, ένας απατηλά απλός Weiss
- Ά. Γεωργιάδης – Ε. Αγαπηδάκη: «Κλειδωμένα» 3 προγράμματα «Προλαμβάνω» και μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.