• Κοινωνία

    Μυστήριο με τον θάνατο 22χρονης στην Ελβετία: Το ερωτικό παιχνίδι που της κόστισε τη ζωή

    • NewsRoom


    Φονικό ερωτικό παιχνίδι ή έγκλημα πάθους; Η μυστηριώδης υπόθεση του θανάτου της Anna Florence Reed, μιας 22χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε νεκρή στις 7 το πρωί της Τρίτης, στο δωμάτιο του ελβετικού ξενοδοχείου που μοιραζόταν με τον φίλο της, προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

    Σύμφωνα με τον ελβετικό Τύπο, η σορός της νεαρής κοπέλας βρέθηκε στις 7 το πρωί της Τρίτης, μετά από παράπονα πελατών του ξενοδοχείου για φωνές που ακούγονταν από το δωμάτιό της κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τη ρεσεψιόν να επικοινωνήσει για να ζητήσει να σταματήσουν.

    Λίγα λεπτά μετά,  οι φωνές και η φασαρία που προέρχονταν από το δωμάτιο του ζευγαριού σταμάτησαν, έτσι ο ρεσεψιονίστ αποφάσισε να μην ενοχλήσει τελικά το ζευγάρι.

    Όταν ο 29χρονος Γερμανός κατέβηκε το ίδιο πρωί στις 6.30 στη ρεσεψιόν και έκανε λόγο για «έντονη αδιαθεσία» της φίλης του, ο πρωινός υπάλληλος κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ανοίγοντας την πόρτα του ξενοδοχείου, αντίκρισε την κοπέλα πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς τις αισθήσεις της. Οι τραυματιοφορείς που κατέφθασαν λίγη ώρα αργότερα απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

    Ο 29χρονος Γερμανός, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στους αστυνομικούς, απέδωσε τον θάνατο της νεαρής σε «sex game» που πήγε στραβά. Ο νεαρός άνδρας με την αντισυμβατική εμφάνιση και τα πολυάριθμα τατουάζ στο πρόσωπο συνελήφθη λίγο μετά την ανακάλυψη της σορού της κοπέλας.

    Αφού οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα, εκείνη τον ανέκρινε και κατόπιν ζήτησε την κράτησή του. Μερικές ώρες αργότερα ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του για ανθρωποκτονία.

    Ο 29χρονος Γερμανός κρατείται σε φυλακή της πόλης Φαρέρα μετά από εντολή Εισαγγελέα και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, καθώς η απολογία του περί φονικού sex game δεν κατάφερε να τους πείσει.

    Τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένονται το Σαββατοκύριακο, ενώ η πρώτη εξέταση της σορού δείχνει ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προκλήθηκε από ασφυξία και όχι από sex game που πήγε στραβά.

     

    Η άτυχη 22χρονη κοπέλα, έφερε στο σώμα της μικρές αμυχές, κοψίματα και μώλωπες, που «αφηγούνται» μια διαφορετική ιστορία για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Δαλάι Λάμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραυματίας αστυνομικός στα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια



    ΣΧΟΛΙΑ