ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε έναν 35χρονο άντρα από τον Άγιο Σύλλα στην Κρήτη, ο οποίος σκοτώθηκε στο σημείο όπου είχε τρακάρει δύο χρόνια πριν.
Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από τον αδελφό του αργά το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή των Μαλάδων, ενώ αναζητείτο από τους συγγενείς του αγωνιωδώς από το βράδυ της Τρίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, εκτιμάται ότι ο 35χρονο έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο, ενώ το τραγικό της όλης υπόθεσης, είναι πως στο σημείο εκείνο ο άντρας είχε τρακάρει δύο χρόνια πριν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλο το παρασκήνιο από το big deal Μαρινάκη-Ross και η επόμενη ημέρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Παρέμβαση εισαγγελέα για 4χρονο μουγγό αγοράκι που ζει σε άθλιες συνθήκες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος πραγματικά είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολωνία: Αφαίρεσε από τον Ζελένσκι την ανώτατη τιμητική διάκριση που του είχε αποδόσει
- Αλεξανδρούπολη – Μυτιλήνη: Σε τροχιά υλοποίησης η νέα αεροπορική σύνδεση από το 2027
- Κωνσταντινούπολη: Εκτροχιάστηκε συρμός του μετρό – Τρεις τραυματίες
- Σοκ στη Γερμανία: Βρέφος τριών μηνών εντοπίστηκε νεκρό μετά από αρπαγή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.