ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε έναν 35χρονο άντρα από τον Άγιο Σύλλα στην Κρήτη, ο οποίος σκοτώθηκε στο σημείο όπου είχε τρακάρει δύο χρόνια πριν.
Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από τον αδελφό του αργά το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή των Μαλάδων, ενώ αναζητείτο από τους συγγενείς του αγωνιωδώς από το βράδυ της Τρίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, εκτιμάται ότι ο 35χρονο έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο, ενώ το τραγικό της όλης υπόθεσης, είναι πως στο σημείο εκείνο ο άντρας είχε τρακάρει δύο χρόνια πριν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλο το παρασκήνιο από το big deal Μαρινάκη-Ross και η επόμενη ημέρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Παρέμβαση εισαγγελέα για 4χρονο μουγγό αγοράκι που ζει σε άθλιες συνθήκες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος πραγματικά είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ταξί: Ήξεις αφήξεις ο Λυμπερόπουλος για τις καταγγελίες τουριστών και γυναικών – Εντός των ημερών η ψηφιοποίηση των ειδικών αδειών
- Άλκης Δαυίδ – Ανδρέας Καρώνης Δαυίδ: Το βαρύ «κατηγορώ» αδελφού και γιου για τον σύντροφο της Αλεξίας Δαυίδ – «Στόχος και η περιουσία του Άλκη»
- Μετά τα ρεκόρ, οι αγορές αναζητούσαν αφορμή για διόρθωση και την βρήκαν στο… Παρίσι
- Νίκη Κεραμέως: Ρολόι εργασίας
