• Κοινωνία

    Μίνα Αρναούτη: Κατέθεσε αγωγή και ζητάει 1,16 εκατ. ευρώ για το δυστύχημα με τον Παντελίδη

    Μίνα Αρναούτη

    Μίνα Αρναούτη


    Το ποσό του 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση ζητά με αγωγή που κατέθεσε κατά ασφαλιστικής εταιρείας η Μίνα Αρναούτη, για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016.

    Σύμφωνα με τη Real News, η  Αρναούτη, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τον Παντελίδη και τη  Φρόσω Κυριάκου, ζητά στην 70 σελίδων αγωγή  της τα ποσά των 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, των 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, των 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια αν δεν είχε τραυματιστεί (εργαζόταν από τα 17 της κυρίως ως σερβιτόρα – μπαργούμαν), των 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά έξοδα για νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

    Εφόσον δικαιωθεί, η Μίνα Αρναούτη θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία, η οποία έχει τη δυνατότητα να ζητήσει το ποσό από τους κληρονόμους, δηλαδή την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, λόγω υπαιτιότητας του οδηγού.

    Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύτηκε συνολικά για 189 ημέρες και υποβλήθηκε σε 16 χειρουργικές επεμβάσεις. Σήμερα, η αναπηρία της υπολογίζεται στο 36% κατ’ ελάχιστο, χωρίς όμως να έχουν υπολογιστεί οι θωρακοχειρουργικές βλάβες, αλλά και οι επιπτώσεις στην ψυχολογία της. «Εξακολουθώ να βιώνω επαναλαμβανόμενες και παρείσακτες ανακλήσεις του γεγονότος (flashbacks), κρίσεις πανικού αναπνευστικού τύπου και να πάσχω από αγχώδη καταθλιπτική διάθεση αντιδραστικού τύπου» αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή της.



    ΣΧΟΛΙΑ