Σε μια σύλληψη προχώρησε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, για την πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά Αττικής.
Νωρίτερα οι Αρχές είχαν προχωρήσει στην προσαγωγή 4 ατόμων, οι οποίοι φέρεται να δοκίμαζαν ένα στρατιωτικό drone τύπου SARISSA της εταιρείας SAS, η οποία εδρεύσει στην περιοχή. Το συγκεκριμένο drone φέρεται να κατέπεσε στο σημείο και να προκάλεσε την πυρκαγιά.
Στον ένα συλληφθέντα, επιβλήθηκε πρόστιμο 4.675 ευρώ ενώ θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Συνελήφθη σήμερα, 03 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην περιοχή Γλυκά Νερά Αττικής ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 4.675€.
Ο προαναφερόμενος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Διαβάστε επίσης
ΕΛΑΣ: 32 συλλήψεις έγιναν χθες σε αστυνομική επιχείρηση στην Ομόνοια και το Μεταξουργείο
Q&R: Η έκτακτη ΓΣ ενέκρινε την έκδοση ομολόγου 19,1 εκ. ευρώ – Καταψηφίστηκε η πρόταση για ΑΜΚ
Αλέξης Πατέλης: Στόχος είναι να διευρύνουμε το εργατικό δυναμικό στη χώρα μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- My market: Επιβράβευση της στρατηγικής τους στο θεσμό των Retail Business Awards!
- Σδούκου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ποινικών ευθυνών για υπουργούς – Θα ξεριζώσουμε το «βαθύ κράτος»
- Μαρινάκης: 7 εκατ. ευρώ προϋπολογισμός για αναβάθμιση και συντήρηση σε έξι Πανεπιστήμια
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον Σεπτέμβριο διαγράφονται οι πρώτοι αιώνιοι φοιτητές
