ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η πρώτη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια», με πολικές θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά της χώρας, οι θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες σήμερα στη Δυτική Μακεδονία έπεσαν σε αρκετές περιοχές κάτω από τους -10 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.
Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Κλεισούρα Καστοριάς, στους -12,7 βαθμούς Κελσίου. Οι επόμενες χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Κυριακής σημειώθηκαν σε Βλάστη Κοζάνης (-12,6), Νότιο Πεδίο Κοζάνης (-11), Βουνάσα Γρεβενών (-10,9), Μεσόβουνο Κοζάνης (-10,8), Φλώρινα (-10,2) και ‘Αγιο Παύλο Ημαθίας (-10,1).
Ακόμη χαμηλότερα έπεσε το θερμόμετρο στα χιονοδρομικά κέντρα, όπως στο Χ/Κ του Καϊμακτσαλάν όπου η ελάχιστη θερμοκρασία έφτασε τους -15,7 βαθμούς.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλία: Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα – Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χιόνια στα βόρεια προάστεια της Αθήνας από το απόγευμα της Κυριακής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολύτιμα μέταλλα: Ξαφνικό sell-off μετά τα ιστορικά ρεκόρ – Βουτιά κοντά στο -5% για χρυσό και -7% για ασήμι
- Ευάγγελος Μυτιληναίος: Η άνοδος του ευρώ προσθέτει μια νέα πρόκληση για την ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα
- Politico: Κορυφαίος αξιωματούχος της ΕΕ απολύθηκε επειδή έπαιρνε δώρα από το Κατάρ
- ΗΠΑ-Μεξικό: Τηλεφωνική επικοινωνία των προέδρων Τραμπ και Σεϊνμπάουμ για θέματα ασφάλειας και εμπορίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.