• Κοινωνία

    Μαίρη Χρονοπούλου: Ανοιξε η διαθήκη της, ποιοι την κληρονομούν

    • NewsRoom
    Η μεγάλη μας ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου

    Η μεγάλη μας ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου


    Η Μαίρη Χρονοπούλου πέθανε σε ηλικία 90 ετών πριν από 25 ημέρες και την Τρίτη δημοσιοποιήθηκε η διαθήκη της από το Ειρηνοδικείο Κορωπίου και από την συμβολαιογράφο Αγγελική Αχειμαστού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κληρονόμοι που αναφέρονται μέσα στη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου είναι δύο. Ο πρώτος κληρονόμος είναι ο εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η δεύτερη κληρονόμος, είναι η πρώην αγαπημένη της οικιακή βοηθός.

    Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε σήμερα (31/10) στην εκπομπή «Πρωινό» σχετικά με την οικιακή βοηθό και κληρονόμο της Μαίρης Χρονοπούλου αλλά και για την επιθυμία της ηθοποιού: «Είναι μια οικιακή βοηθός η οποία είχε συμπαρασταθεί πάρα πολύ στη Μαίρη, πριν από χρόνια. Λαμάρα είναι το όνομα της, η οποία από πληροφορίες που έχουμε έχει γυρίσει στην πατρίδα της. Έχουμε πληροφορία ότι έχει αφήσει κάποια χρήματα. Αν δεν πάρουμε το αντίγραφο της διαθήκης δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς. Η Μαίρη είχε ζητήσει με γραπτή δήλωση της, πιστοποιημένη από την αστυνομία, η τέφρα της να ριχτεί στο Σούνιο».

    Η συμβολαιογράφος κ. Αχείμαστου μίλησε επίσης στο «Πρωινό» λέγοντας: «(Η διαθήκη)είναι στο αρχείο συναδέλφου, τηρώ το αρχείο της και το φυλάσσω προσωπικά, οπότε είχα την υποχρέωση, όπως κάθε άλλη διαθήκη να προβούμε στην δημοσίευσή της. Η δημοσίευση έγινε σήμερα το πρωί στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο του Κορωπίου(…)«Δεν μπορώ να σας πω(πότε συντάχθηκε η διαθήκη), έχουμε την αρχή της μυστικότητας. Είναι αρκετά χρόνια πάντως, πίσω».

    Όσον αφορά στην γνωριμία της με την Μαίρη Χρονοπούλου ανέφερε τα παρακάτω: «Επειδή την αναπλήρωνα, την γνώρισα για πολύ λίγο διάστημα και κρατώ αυτή την πολύ καλή εικόνα, ενός ζεστού και απλού ανθρώπου».

    Διάρρηξη

    Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό ότι κάποιοι διέρρηξαν το σπίτι της Χρονοπούλου.

    Ξημερώματα Τρίτης 24 Οκτωβρίου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ειδοποιήθηκε για εισβολή από την ενεργοποίηση του συναγερμού, που είναι τοποθετημένος στο σπίτι, πως στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην περιοχή της Παιανίας, πραγματοποιήθηκε διάρρηξη από αγνώστους.

    Στην περιοχή αλλά και γύρω από το σπίτι, πραγματοποιούνταν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, συχνές περιπολίες από τη γνωστή εταιρεία security, και μόλις έγινε η εισβολή ενημερώθηκαν άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές αλλά και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

    Διαβάστε επίσης:

    Μαίρη Χρονοπούλου: Πέθανε η ασυμβίβαστη μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου
    Μαίρη Χρονοπούλου: Διέρρηξαν το σπίτι της αγαπημένης ηθοποιού στην Παιανία
     



    ΣΧΟΛΙΑ