ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» νοσηλεύεται 51χρονος ομογενής, ο οποίος δέχτηκε πυρά αγνώστων το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Μενιδίου.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της οδού Φιλαδελφείας, κοντά στο Δημαρχείο Αχαρνών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πλησίασαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ το θύμα, το πυροβόλησαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι ερευνούν το περιστατικό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος ομογενής έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ. για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών αλλά και σε υπόθεση διακίνησης λαθραίων τσιγάρων. Μάλιστα, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Ανοδικό rebound εν αναμονή της τελικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Στα $82 το Brent
- Jumbo: Στις 15 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση για διανομή μερίσματος
- «Υγιείς, Βιώσιμοι και… fun!»: Ελληνικά προϊόντα, βιώσιμες πρακτικές και αυθεντική εμπειρία επιβατών στο επίκεντρο της Celestyal
- Cape Ermoupolis: Άλλο ένα νεότευκτο για την Cape Maritime της Ευγενίας Ανδριανοπούλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.