ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε οικοπεδικό χώρο στο Μενίδι.
Σύμφωνα με πηγές της πυροσβεστικής η φωτιά η καίει σε οικοπεδικό χώρο με ξερά χόρτα ενώ εκεί υπήρχαν και κάποιες χημικές τουαλέτες, για αυτό και οι καπνοί είναι μεγάλοι.
Ο Νίκος Βέτσος, τονίζει πως «πιθανότατα πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια. Δυστυχώς, καταστράφηκαν κοντέινερ με χημικές τουαλέτες που ήταν στον προαύλιο χώρο.
Ο νους μας πάει στον εμπρησμό δεδομένου ότι δεν θα μπορούσε να αρπάξει φωτιά με άλλον τρόπο, καθώς η γη είναι ακόμη υγρή.
Μόνο ανθρώπινο χέρι θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοια καταστροφή. Πιθανό να είναι έργο ανταγωνιστών».
Καταλήγει, ότι τα αίτια της πυρκαγιάς θα διαπιστωθούν από το πόρισμά της πυροσβεστικής, το οποίο και αναμένεται.
Στην περιοχή η ατμόσφαιρα είναι βαριά λόγω του πλαστικού, ενώ ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούν να περιορίσουν την πυρκαγιά με 7 οχήματα.
Διαβάστε επίσης
Ζάκυνθος: Μεγάλη πυρκαγιά στο χωριό Κοιλιωμένος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΑΣΘ: Σε άμεση διαθεσιμότητα οδηγός που συμμετείχε σε βιαιοπραγίες εν ώρα καθήκοντος
- Η TMS Cardiff Gas (Γιώργος Οικονόμου): Παρέλαβε το νεότευκτο Olympus LNG
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (IEA): Διαθέσιμα επιπλέον στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου, αν χρειαστεί
- AKTOR: ΣΜΕ για επιπλέον 3,43% της εταιρείας απέκτησε η CASTELLANO της οικογένειας Γκότση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.