• Κοινωνία

    Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ με επεισόδια στα Ζωνιανά – Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα

    • Λέλα Βόρρη


    Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου αλλά και στα όρη των Ζωνιανών.

    Η αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή ΕΚΑΜ, διμοιριών των ΜΑΤ, ΤΑΕ και άλλων υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε γύρω  στις 5.30 το πρωί, από τη γενική διεύθυνση αστυνομίας Ρεθύμνου καθώς και από άλλες περιοχές  στοχευμένα, προκειμένου να ελεγχθούν συγκεκριμένες οικογένειες και αγροτικές εκτάσεις στο πλαίσιο επιχείρησης για τον εντοπισμό ναρκωτικών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν γύρω στα 200 δενδρύλλια κάνναβης από έξι με επτά διαφορετικές φυτείες σε διάφορα σημεία, όπλα αλλά και 15 κιλά χασίς τα οποία βρέθηκαν στο υπόγειο ενός σπιτιού.

    Δύο συλλήψεις

    Η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις ανδρών και συγκεκριμένα, ενός 31χρονου και ενός 20χρονου.

    Μάλιστα, ο ένας από τους δύο είναι ο γιος του ιδιοκτήτη του σπιτιού που βρέθηκαν τα 15 κιλά χασίς.

    Παρά την μεγάλη αστυνομική  επιχείρηση και τον μεγάλο αριθμό αστυνομικών από την οποία αποτελούνταν, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών, ομάδα περίπου 50 ατόμων συγκεντρώθηκαν και πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα όπως μπουκάλια, προς τη μεριά των αστυνομικών με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

    Εκτός από τους δύο συλληφθέντες, κατηγορούμενοι φέρονται ακόμη τρεις άνδρες τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές.

    Αναμένεται επίσημη ενημέρωση για την επιχείρηση από την Αστυνομική Διεύθυνση.

    Διαβάστε επίσης

    Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: «Mας ενδιαφέρει η κρίση δικαστών και ενόρκων»

    Ληστεία με λεία €130.000 στου Ρέντη



    ΣΧΟΛΙΑ