• Κοινωνία

  Με γνωστά τραγούδια του η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά – Την Τετάρτη η ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

  • NewsRoom
  Βασίλης Καρράς

  Βασίλης Καρράς


  Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με γνωστά τραγούδια του σε ζωντανή εκτέλεση, η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

  Το λαϊκό προσκύνημα ολοκληρώθηκε νωρίτερα στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου από το πρωί συνέρρευσαν χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή για να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

  Μόλις το φέρετρο με τον Βασίλη Καρρά εξήλθε από την εκκλησία, η ορχήστρα του καλλιτέχνη έπαιξε γνωστές επιτυχίες του, όπως το «Νύχτα ξελογιάστρα» και το «Δεν πάω πουθενά», με τους συγκεντρωμένους να σιγοτραγουδούν συνοδεύοντας τους μουσικούς. Αμέσως μετά έπαιξαν κρητικές και ποντιακές λίρες, ενώ ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκρότημα φωνάζοντας «Αθάνατος».

  Η ταφή του μεγάλου καλλιτέχνη θα γίνει αύριο το μεσημέρι στον γενέθλιο τόπο του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας- όπως ήταν η επιθυμία του. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

  Διαβάστε επίσης:

  Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στην εξόδιο ακολουθία – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του  ΣΧΟΛΙΑ