ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο μικροσκόπιο των ειδικών μπαίνει ο θάνατος ενός 62χρονου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ο οποίος πέθανε χθες, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού στο κέντρο υγείας της περιοχής.
Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο 62χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποίησε φιλικό του πρόσωπο, το οποίο μάλιστα τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψης, λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισε νεκρό.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής ο 62χρονος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα. Συγγενείς του ζητούν να διερευνηθεί αν ο εμβολιασμός του σχετίζεται με τα αίτα που του προκάλεσαν το έμφραγμα. Πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν οτι ο 62χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η τελική απόφαση Κ.Μ. για ΟΠΕΚΕΠΕ, το παρασκήνιο του καβγά Καιρίδη – Μηταράκη, το σενάριο για 5% στις εκλογές και το νέο πατριωτικό κόμμα
- Έρχεται μίνι ανασχηματισμός στους γενικούς γραμματείς – Όλα τα ονόματα
- Σχολή Μωραΐτη: Ποιοι παρευρέθηκαν στην Τελετή Αποφοίτησης
- Ολο το παρασκήνιο του mega deal Βαρδινογιάννη-Περιστέρη: Τι σηματοδοτεί η συγχώνευση ΗΡΩΝ -NRG
