ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο μικροσκόπιο των ειδικών μπαίνει ο θάνατος ενός 62χρονου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ο οποίος πέθανε χθες, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού στο κέντρο υγείας της περιοχής.
Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο 62χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποίησε φιλικό του πρόσωπο, το οποίο μάλιστα τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψης, λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισε νεκρό.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής ο 62χρονος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα. Συγγενείς του ζητούν να διερευνηθεί αν ο εμβολιασμός του σχετίζεται με τα αίτα που του προκάλεσαν το έμφραγμα. Πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν οτι ο 62χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FED: Πρώτη αύξηση επιτοκίων κατά 25 μ.β. μετά από 3 χρόνια – Βλέπει άλλη μια μέσα στο 2026
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 5,81 εκατ. δολαρίων από την ναύλωση του m/v Astarte
- TOP Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Καθαρά κέρδη 6,5 εκατ. δολαρίων στο εξάμηνο και ναυπηγεί οκτώ πλοία
- Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με 26,5%, δεύτερος ο Τσίπρας με 15% – Δυσπιστία για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.