• Κοινωνία

    «Λύγισε» μετά την κατακραυγή ο ταξιτζής – «Πανικοβλήθηκα, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» (video)

    • NewsRoom


    Πανικόβλητος μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά είναι ο οδηγός του ταξί, τον οποίο η τύχη έφερε να βρεθεί μπροστά στην δολοφονία της γυναίκας από τη Βουλγαρία από τον Έλληνα σύζυγό της στην Βουλιαγμένη το πρωί της Πέμπτης.

    Οι δηλώσεις του ταξιτζή, ο οποίος δήλωσε πως η τραυματισμένη γυναίκα μπήκε αιμόφυρτη στο ταξί του μετά τον επίθεση του συζύγου της, προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεις εναντίον του, καθώς ο ίδιος ανέφερε πως έβγαλε έξω από το ταξί την 50χρονη. Μετά τον σάλο, ο ΣΑΤΑ αποφάσισε να τον διαγράφει από τον κλάδο και το υπουργείο Μεταφορών να ξεκινά έρευνα για το περιστατικό, προκειμένου να του αφαιρέσει την άδεια του ταξί.

    Μετά την κατακραυγή, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο ταξιτζής ισχυρίστηκε ότι όσα είπε χθες παρερμηνεύθηκαν και όσα έκανε όταν το θύμα της επίθεσης προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο του τα έκανε επειδή ένιωσε ταραγμένος.

    «Περίμενα πελάτη σε προκαθορισμένο ραντεβού δεν κατάλαβα τι έγινε… Πανικοβλήθηκα από τους πυροβολισμούς… » «Όλα ερμηνεύθηκαν λάθος… Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος» ισχυρίστηκε σήμερα.

    Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Σπίρτζης ζητά πειθαρχικό έλεγχο για τον ταξιτζή που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα στη Βουλιαγμένη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Ελληνικό: Να αφαιρεθεί η άδεια του οδηγού ταξί ζητά το ΣΑΤΑ



    ΣΧΟΛΙΑ