• Κοινωνία

    Λιάνα – Εύα Αμούτζα: Συγκινεί ο αδερφός του γνωστού μοντέλου που πέθανε ξαφνικά

    • NewsRoom

    Λιάνα Εύα Αμούτζα


    Η Λιάνα Εύα Αμούτζα, γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας – ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς πέθανε ξαφνικά μόλις στα 46 της χρόνια, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινότητα του Βόλου και όχι μόνο.

    Το πρώην μοντέλο έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων, πρόωρα και αναπάντεχα. Σύμφωνα με το TLIVE, η Λιάνα Εύα Αμούτζα πριν εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και έπαθε ανακοπή καρδιάς.

    Όπως αποκάλυψε ο αδελφός της, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει, οι γιατροί κατάφεραν και την επανέφεραν και περέμεινε για εννέα μήνες σε κωματώδη κατάσταση, με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη…

    Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας μίλησε αποκλειστικά στο TLIVE για τον θάνατο της Λιάνας Εύας Αμούτζα.

    «Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» αποκάλυψε για πρώτη φορά ο αδελφός της.
     
     Διαβάστε επίσης:

    Βόλος: Πέθανε γνωστό μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς

    ΕΟΔΥ: Ισχυρές συστάσεις για κορονοϊό και γρίπη- Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν άμεσα
    Καρέλιας: 15ος μισθός και μπόνους στους εργαζόμενους
     



    ΣΧΟΛΙΑ