• Κοινωνία

    Βόλος: Πέθανε γνωστό μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς

    • NewsRoom

    Η άτυχη Λιάνα Αμούτζα


    «Εσβησε» για πάντα το χαμόγελο της Λιάνας – Εύας Αμούτζα, που καταγόταν από τον Βόλο, αλλά διέμενε χρόνια στην Αθήνα όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Η άτυχη γυναίκα που είχε μία πετυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ και αργότερα ως ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς στην Αττική, «έφυγε» μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

    Δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή παραμονές Χριστουγέννων, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους. Ήταν μία πανέμορφη γυναίκα, η οποία αγαπούσε τη ζωή, συνέδραμε τους φίλους της και ως επαγγελματίας είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μία από τις πλέον γνωστές αλυσίδες με ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική.

    Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας ως μοντέλο, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip διαφόρων τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων στο τραγούδι «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη. Eκανε επίσης πολλά εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, όπως το Εlle.

    Το άγγελμα του θανάτου της έγινε γνωστό μέσα από την ανάρτηση του πολύ καλού της φίλου Χρήστου Κολοβού, ο οποίος αποχαιρετώντας την έγραψε: «Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο…και θα χαμογελάμε πάντα όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή. Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου».

    Στον θάνατο της Εύας – Λιάνας Αμούτζα αναφέρεται επίσης η ανάρτηση της Βολιώτισσας τραγουδίστριας Μαρίας Μπέλλου, η οποία ανέφερε στα social media σχετικά: «Καλύτερες φίλες στα εφηβικά μας χρόνια σχεδόν αδελφές. Σ’ αγαπάω καλό ταξίδι στο φως. Παίρνεις ένα κομμάτι της καρδιάς μου μαζί σου».

    Πηγή: taxydromos.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Κεφαλονιά: Σε κρίσιμη κατάσταση 73χρονος – Τον μαχαίρωσε 10 φορές 25χρονος για να τον ληστέψει
    Πέθανε η συγγραφέας Μαριάννα Δήτσα, η γνωστή «Συννεφούλα» του Διονύση Σαββόπουλου
     



    ΣΧΟΛΙΑ