ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα που βρίσκεται στην περιοχή, Καπελέτο, του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στην Ηλεία, με θύμα ένα 29χρονο αλλοδαπό άνδρα, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 24 Ιουλίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του 29χρονου προέκυψε ότι ο άνδρας έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από θλων όργανο.
Η σορός του 29χρονου εντοπίστηκε από μία γυναίκα και κατόπιν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στον τόπο του συμβάντος, διαπίστωσαν ότι η σορός του άνδρα ήταν επιμελώς καλυμμένη με ξύλινες παλέτες και τσίγκους.
Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της ανθρωποκτονίας.
Διαβάστε επίσης:
Μελόνι για Παλαιστίνη: Όταν κάτι το οποίο δεν υπάρχει αναγνωρίζεται στα χαρτιά, είναι πρόβλημα
Καστοριά: Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Νεστόριο
Κύθηρα: Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση – Μήνυμα “112” για εκκένωση της περιοχής Πιτσινάδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι πολύπλευρες επενδύσεις του Πέτρου Παναγιωτίδη τον καθιστούν πλέον «μεγάλο πρωταγωνιστή» της ναυτιλίας
- Γιώργος Φλωρίδης στο mononews: Οι Ποινικοί Κώδικες του Τσίπρα έβγαλαν αθώα όλη τη μεγάλη παραβατικότητα της χώρας
- Lamda: Τι έρχεται στα malls του Ελληνικού – Τα ενοίκια-φωτιά και τα μεγάλα ονόματα των μισθωτών
- Τράπεζα Πειραιώς: Τέσσερις οίκοι βλέπουν ισχυρό 2027 – Τιμές στόχοι έως 12,50 ευρώ και υψηλότερα μερίσματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.