ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα που βρίσκεται στην περιοχή, Καπελέτο, του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στην Ηλεία, με θύμα ένα 29χρονο αλλοδαπό άνδρα, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 24 Ιουλίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του 29χρονου προέκυψε ότι ο άνδρας έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από θλων όργανο.
Η σορός του 29χρονου εντοπίστηκε από μία γυναίκα και κατόπιν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στον τόπο του συμβάντος, διαπίστωσαν ότι η σορός του άνδρα ήταν επιμελώς καλυμμένη με ξύλινες παλέτες και τσίγκους.
Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της ανθρωποκτονίας.
Διαβάστε επίσης:
Μελόνι για Παλαιστίνη: Όταν κάτι το οποίο δεν υπάρχει αναγνωρίζεται στα χαρτιά, είναι πρόβλημα
Καστοριά: Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Νεστόριο
Κύθηρα: Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση – Μήνυμα “112” για εκκένωση της περιοχής Πιτσινάδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
- Η δήλωση Τραμπ για την επίθεση σε αμερικανούς στη Συρία: Θα ανταποδώσουμε
- Συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης Γαλλίας-Κύπρου θα υπογράψουν τη Δευτέρα στο Παρίσι ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Εμανουέλ Μακρόν
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα