ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ανάσυρση της σωρού ενός μοτοσικλετιστή, ο οποίος έπεσε με την μηχανή του σε γκρεμό 10 μέτρων, προχώρησαν οι Πυροσβεστικές Αρχές στην περιοχή της Λάρισας, τη Δευτέρα.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γόννων – Καλλιπεύκης, στον νομό Λαρίσης, υπό αδιευκρίνιστα, μέχρι στιγμής, αίτια.
Στην επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του άνδρα συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:
#Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από γκρεμό βάθους 10 μέτρων περίπου, ύστερα από πτώση του με μοτοσυκλέτα, στο 12ο χλμ. της επ. οδ. Γόννων – Καλλιπεύκης, στο νομό Λαρίσης. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 7 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 13 Μαΐου 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Dotsoft: Πράσινο φως από ΓΣ για τροποποίηση σκοπού
- Pulse of Private Equity της KPMG: Οι παγκόσμιες επενδύσεις Ιδιωτικών Κεφαλαίων φθάνουν σε υψηλό τετραετίας το 2025
- MIS Launches Inaugural Shipping Summit in Athens
- Δένδιας: Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα οι σχέσεις με την Ινδία, ειδικά στον τομέα της αμυντικής καινοτομίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.