• Κοινωνία

    Λαμία: Συνελήφθη ο «μαϊμού» τεχνικός της ΔΕΗ που άρπαξε 110.000 ευρώ από ηλικιωμένη

    • NewsRoom


    Συνελήφθη ο απατεώνας ο οποίος υποδύθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και κατάφερε να αρπάξει από ηλικιωμένη στη Λαμία 110.000 ευρώ.

    Μέσα σε ενα 24ωρο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας της Δ.Α. Φθιώτιδας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του απατεώνα και τελικά να του περάσουν χειροπέδες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για έναν 41χρονο από το Ζεφύρι Αττικής, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.

    Μάλιστα η 84χρονη από το Κωσταλέξι αναγνώρισε τον ευγενικό κύριο που της συστήθηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ και τελικά της πήρε 110.000 ευρώ.

    Οι πληροφορίες λένε ότι ο επαγγελματίας απατεώνας συνελήφθη το Σάββατο κοντά στο σπίτι του, στο Ζεφύρι, στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας.

    Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν βρεθεί τα χρήματα που πήρε από την ηλικιωμένη.

    Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, ένας απατεώνας πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα και της είπε πως είναι υπάλληλος της ΔΕΗ. Την έπεισε πως έπρεπε να κάνει εργασίες στο σπίτι και της είπε να βάλει όλα τα χρήματά της σε ένα σεντόνι και να τα βγάλει από το σπίτι για να τα σώσει, καθώς υπήρχε κίνδυνος να καούν.

    Μάλιστα της ζήτησε και 100 ευρώ για τις εργασίες του. Η 84χρονη γυναίκα τον πίστεψε και έβαλε στο σεντόνι, περίπου 110 χιλιάδες ευρώ. Όταν ο επιτήδειος είδε το σεντόνι το άρπαξε από την γιαγιά και εξαφανίστηκε.



    ΣΧΟΛΙΑ