ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λόγω συνωστισμού και παραβίασης άλλων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού
Συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα και επιβεβλημένα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.
Νέοι έλεγχοι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Cretapost, οι έλεγχοι έγιναν από κλιμάκιο στο οποίο συμμετείχαν στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας, η Δημοτική Αστυνομία και η τοπική ΕΛ.ΑΣ.
Όπως δήλωσε o Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, το βράδυ του Σαββάτου οι έλεγχοι συνεχίστηκαν καθ’ όλο το μήκος της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου, οδηγώντας τελικά στο «λουκέτο» μίας επιχείρησης για 15 ημέρες, ενώ βεβαιώθηκε και πρόστιμο 15.000 ευρώ.
Όπως έγινε γνωστό, ελέγχθησαν 10 επιχειρήσεις, εκ των οποίων στη μία που επιβλήθηκε πρόστιμο, υπήρχαν περισσότεροι πελάτες από τον προβλεπόμενο αριθμό, με βάση τα τετραγωνικά του καταστήματος, ενώ εντοπίστηκαν και άλλες παραβάσεις σε σχέση με τα μέτρα που κάθε επιχείρηση οφείλει να τηρεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Visa: Εξαγοράζει την καινοτόμο εταιρεία κυβερνοασφάλειας BioCatch έναντι $2,4 δισ.
- Beta Securities για Εθνική Τράπεζα: Ανοδική αναθεώρηση των προβλέψεων μετά το ισχυρό α’ εξάμηνο
- Κώστας Κατσαφάδος: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές από την πυρκαγιά στη Φωκίδα
- Wall Street: Άνοδος στα futures με φόντο τα υψηλά κέρδη των ισχυρών εταιρειών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.