• Κοινωνία

    KPMG: Νέα βιβλία, βιβλιοθήκες και laptops σε σχολεία

    • NewsRoom


    Η KPMG στο πλαίσιο των δράσεων για τη στήριξη της δια βίου μάθησης, η οποία αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς πυλώνες της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, προσέφερε νέα βιβλία, βιβλιοθήκες και laptops ωφελώντας συνολικά 2 500 μαθητές και 7 δημόσια σχολεία της Αττικής.

    Σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου πραγματοποιήθηκαν δωρεές για τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών στην πυρόπληκτη περιοχή της Ραφήνας και συγκεκριμένα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας και Γυμνάσιο – Λύκειο Ραφήνας.

    Παράλληλα η KPMG απάντησε θετικά σε αιτήματα σχολείων σχετικά για τη διευκόλυνση του μαθήματος της πληροφορικής και πραγματοποίησε δωρεές laptop στα σχολεία του 3ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, του 5oυ Εκπαιδευτικού Κέντρου Αθηνών – Νέας Φιλαδέλφειας και του 12ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράσεις αυτές υπόκεινται στο πλαίσιο του τέταρτου στόχου βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη διασφάλιση ποιοτικής εκπαίδευσης και σε συνέπεια των ενεργειών που πραγματοποιεί η εταιρεία διεθνώς για την καταπολέμηση του παιδικού αναλφαβητισμού όπως πραγματοποιούνται από το KPMG’s Family for Literacy (KFFL).

    Η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG στο πλαίσιο της επίσκεψης της στα σχολεία της Ραφήνας δήλωσε «είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι συνεισφέρουμε θετικά στην καλλιέργεια των παιδιών, τα οποία αποτελούν το μέλλον μας. Ο εμπλουτισμός των σχολικών βιβλιοθηκών στα σχολεία της Ραφήνας έγινε σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου και της δωρεάς μας στη βιβλιοθήκη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος, στην κοινότητα του οποίου παρέχουμε στήριξη τα τελευταία 15 χρόνια. Η εταιρεία μας επενδύει διαρκώς στη γνώση των ανθρώπων μας και δίνουμε έμπρακτα αξία στη μάθηση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αργυρό Βραβείο για το πρόγραμμα «KPMG Global Cyber Days» στα Hellenic Responsible Business Awards

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: KPMG: Πρόγραμμα με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις τεχνολογίες ΑΙ

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Μ. Κυριάκου (KPMG): Η Folli-Follie, το δίλημμα των τραπεζών, οι ξένες επενδύσεις και… η ιστορία με το χαλί



    ΣΧΟΛΙΑ