• Κοινωνία

    Κοζάνη: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος 53χρονου – Για ανθρωποκτονία κατηγορείται 51χρονος

    Σύλληψη 46χρονου για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του-Ποια κατηγορία θα του αποδοθεί

    ΕΛ.ΑΣ


    Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος ενός 53χρονου άνδρα, κατοίκου του Κρόκου Κοζάνης, ο οποίος μεταφέρθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

    Ο 53χρονος είχε μεταβεί σε ένα φιλικό σπίτι στην Κοζάνη. Κάποια στιγμή, τα δύο άτομα που ήταν μαζί του στο σπίτι – ένας 51χρονος άνδρας και μια 48χρονη γυναίκα – κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ενημέρωσαν πως ο 53χρονος λιποθύμησε και έδειχνε να έχει απώλεια συνείδησης.

    Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 53χρονο στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί, πραγματοποίησαν προσπάθειες ανάνηψης, όμως δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Ωστόσο, οι γιατροί ανακάλυψαν πως ο άτυχος άνδρα έφερε τραύμα στον θώρακα, που φέρεται να έγινε από μαχαίρι.

    Σύμφωνα με την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δράστης φέρεται να είναι ο 51χρονος, με καταγωγή από το Βελβεντό, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

    Η 48χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για συνέργεια, ωστόσο η δικηγόρος της δηλώνει πως δεν είχε καμία συμμετοχή στην διενέργεια του εγκλήματος.

    Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Κοζάνης.



    ΣΧΟΛΙΑ