ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολιτική Προστασία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Υμηττό και 24ωρες περιπολίες – Δείτε σε ποιές άλλες περιοχές υπάρχει απαγόρευση
Όπως αναφέρει η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο της ΠΕ Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω του παγετού αλλά και της χιονόπτωσης που συνεχίζεται σε ορισμένες περιοχές.
Παραμένει σε ισχύ η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Επαρχιακή οδό Καστοριάς- Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), στην Εθνική οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), από το 6ο χλμ έως το 28ο χλμ, και σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Φλώρινας.
Τέλος διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό και σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο, της ΠΕ Κοζάνης καθώς και κατά μήκος της Εγνατίας οδού από Πολύμυλο έως και Μέτσοβο.
Διαβάστε επίσης:
Alpha Bank: Ο Αλεβίζος Αλεβιζάκος ανέλαβε σύμβουλος του CEO Βασίλη Ψάλτη
Qualco: O Νίκος Ψιμόγιαννος εντάσσεται στη διοικητική ομάδα του ομίλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Magnum: Πλήγμα στις πωλήσεις β’ τριμήνου από τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας
- Χρηματιστήριο: Υψηλό 17 ετών ο δείκτης – Ανθεκτική η ΠΕΙΡ, ιστορικό υψηλό η MOH, rebound η Aktor, πατάει τα 47 ευρώ η Metlen
- Υπουργείο Παιδείας: Τηλεδιάσκεψη του ΓΓ με Δ.Ε – Δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα σε σχολικές μονάδες από πυρκαγιές
- ΗΠΑ: Θετική αύρα στον τομέα μεταποίησης – Σε υψηλό 4ετίας η δραστηριότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.