• Κοινωνία

    Κούγιας: Ποιος είναι ο 21χρονος γιος του γνωστού ποινικολόγου και της Εύης Βατίδου που εμφανίστηκε στα δικαστήρια

    • NewsRoom
    Ο Αλέξης Κούγιας με τον γιο του

    Ο Αλέξης Κούγιας με τον γιο του


    Ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε συγκινημένος έξω από το δικαστήριο που δικάζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας. Ο λόγος της συγκίνησής του ήταν γιατί δίπλα του είχε τον 21χρονο γιο του.

    Ο δικηγόρος της 35χρονης κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας, έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τον 21χρονο γιο του, Χρήστο, ο οποίος επίσης σπουδάζει Νομική.

    Ο γνωστός ποινικολόγος στις δηλώσεις του στις κάμερες δεν έκρυψε την χαρά του, κάνοντας λόγο για ξεχωριστή για τον ίδιο ημέρα.

     

     

    Είναι μεγάλη μέρα για μένα, ίσως η μεγαλύτερη από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Είμαι τυχερός άνθρωπος, απολαμβάνω αυτή τη στιγμή σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που θα καθίσω στα έδρανα μαζί με τον γιο μου, ο οποίος βεβαίως ακόμη δεν έχει τελειώσει τη νομική. Και ευελπιστεί και αυτός πολύ σύντομα να έχει την άδεια του δικηγόρου. Όμως είναι μεγάλη μέρα για μένα και περιμένω και τη στιγμή που θα ναι και η κόρη μας εδώ. Ειλικρινά σας το λέω από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου”, τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, που στη συνέχεια μίλησε για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

     

    Δηλώσεις έκανε και ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Χαίρομαι που θα είμαι με τον μπαμπά μαζί και θα τον βλέπω πιο συχνά κιόλας. Είναι τιμή μου. Έχω και εγώ πολύ ενδιαφέρον για την υπόθεση, νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο μάθημα να έρχομαι εδώ από το να πηγαίνω στη σχολή”.

    Ποιος είναι ο Χρήστος Κούγιας

     

    Ο Αλέξης Κούγιας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Εύη Βατίδου το 2001, ωστόσο, μερικά χρόνια αργότερα, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Συγκεκριμένα, ο γάμος τους διήρκησε έως τον Οκτώβριο του 2007.

    Ο Αλέξης Κούγιας απέκτησε μαζί με την Εύη Βατίδου δύο παιδιά, τον Χρήστο που γεννήθηκε το 2001 και τη Μάιρα το 2005. Ο 21χρονος γιος του σπουδάζει πλέον Νομική και χαρακτηρίζει «είδωλο» τον πατέρα του.

    Πριν από λίγο καιρό ο Αλέξης Κούγιας είχε αποκαλύψει ότι ο γιος του είναι σε σχέση:

    «Τα παιδιά μου έχουν φύγει από το σπίτι. Ο γιος μου συζεί με μια αξιόλογη και πολύ όμορφη κοπέλα εδώ και λίγο καιρό. Βέβαια μου τη σύστησε. Η κόρη μου έφυγε, γιατί ξεκίνησε τις σπουδές της, είναι στο εξωτερικό. Άρα είμαι μόνος μου. Είχα συνηθίσει, γιατί ήταν και τα δύο σπίτι μου από 13 χρονών, χωρίς δικαστική απόφαση. Μου λείπουν πολύ. Με τον γιο μου όμως συναντιόμαστε, απλά δεν κοιμάται στο σπίτι. Έχουμε σχέση όχι πατέρα με γιο, δύο φίλων» αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας.

     

    Οι απειλές

    Πιο παλιά, όταν ήταν σε εξέλιξη η υπόθεση Λιγνάδη ο Χρήστος Κούγιας είχε αποκαλύψει ότι δέχεται απειλές και μηνύματα από αγνώστους, και αυτός και η αδερφή του, επειδή ο πατέρας τους αποφάσισε να αναλάβει την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη.

    «Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα»», αναφέρει μεταξύ άλλων ο γιος του Αλέξη Κούγια και υπερασπίζεται την απόφαση του πατέρα του, λέγοντας:

    «Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί ή καταδικαστεί, αλλά το δικαστήριο. Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκαλώ να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Δίκη Πισπιρίγκου: Αίτημα εξαίρεσης της προέδρου από τον Αλέξη Κούγια
    Εύη Βατίδου: Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους



    ΣΧΟΛΙΑ