• Κοινωνία

  Κούγιας κατά Λιάγκα: Είναι σίχαμα κι επικίνδυνος για την κοινωνία

  Γιώργος Λιάγκας και Αλέξης Κούγιας


  Σε απίστευτη επίθεση κατά του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, προχώρησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

  Ο κ. Κούγιας χαρακτηρίζει σίχαμα κι επικίνδυνο τον Λιάγκα, ότι έχει πάρει «χοντρό πακέτο» και κάνει έκκληση στον Κυριακού να τον απολύσει.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση του γνωστού δικηγόρου:

  Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται  Γιώργος Λιάγκας;

  Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά την γνώμη μου έχει πάρει πολύ «χοντρό πακέτο», για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

  Κάνω μια έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού, με τον πατέρα του οποίου αλλά και με την οικογένεια του οποίου έχουμε και είχαμε προσωπικούς δεσμούς που ξεπερνούν τα 45 χρόνια, αύριο κιόλας να τον απολύσει.

  Ο Λιάγκας και η κάθε Σκορδά μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και για τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα έχουν στο μέλλον στη ζωή τους, αλλά υπάρχουμε και εμείς που προερχόμαστε από την υγιή ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα και οικονομικά προβλήματα, για να επιβιώσουμε, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας με τίμιο τρόπο, και δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας.

  Κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τη φύση και την αληθινή ζωή και επιτέλους πρέπει οι θεσμοί να παρέμβουν.

   

  Αθήνα, 9/5/2024

  Με εκτίμηση και Σεβασμό

  Αλέξιος Κούγιας»

   

  Διαβάστε επίσης:

  Απόστολος Βακάκης: Γιατί έκανα το placement, ποιοι πήραν τα «χαρτιά»

  Χαμός με τα ανασφάλιστα οχήματα – Online έλεγχοι σε 500.000
  ΑΔΜΗΕ: Σκληρή κόντρα με τους Κυπρίους για το τρόπο πληρωμής – Σε κίνδυνο το έργο  ΣΧΟΛΙΑ