• Κοινωνία

  Κούγιας για Πισπιρίγκου: Έχει σοβαρή αυτοάνοση ασθένεια που μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά

  • NewsRoom
  Αλέξης Κούγιας

  Αλέξης Κούγιας


  «Η ασθένεια από την οποία πάσχει η κα Πισπιρίγκου είναι μία σπάνια μετάλλαξη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

  Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Alpha σχετικά με την εισαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο το πρωί της Τρίτης.

  Ο γνωστός ποινικολόγος συγκεκριμένα ανέφερε: «Πριν από λίγες ημέρες είχε διαπιστωθεί, ότι η κυρία Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο (αυτοάνοσο νόσημα). Αυτό έδωσε την αφορμή στους γιατρούς να κάνουν περαιτέρω εξετάσεις. Αν αυτές οι εξετάσεις είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, δεν θα είχαμε αυτήν την τραγική εξέλιξη. Βέβαια, αυτή η εξέλιξη αναδεικνύει την ασυνειδησία κάποιων ιατροδικαστών, οι οποίοι από ένα πανάκι και κάτι φωτογραφίες την κατέστησαν κατηγορουμένη».

  Και συνέχισε λέγοντας: «Η ασθένεια από την οποία πάσχει η κα Πισπιρίγκου είναι μία σπάνια μετάλλαξη ενός οξυμωτικού γονιδίου, εγώ δεν είμαι βιολόγος και γιατρός. Αυτό το γονίδιο που είναι κληρονομικό, μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά, το οποίο έχει σχέση με σκωπτικά επεισόδια».

  «Αυτό δίνει απαντήσεις αυτομάτως για το τι συνέβη με τα παιδιά, δίνει απαντήσεις στο όλα αυτά τα επεισόδια που σκοπίμως έχουν υποβαθμίσει οι γιατροί του Καραμναδανείου και της εντατικής των Πατρών αλλά και της παιδιατρικής του Ρίο ήταν πραγματικά σκωπτικά επεισόδια και μάλιστα με ιατρική δικαιολογία», πρόσθεσε επίσης ο Αλέξης Κούγιας.

  Δείτε το βίντεο: 

  ──────────────────

  Εκλογές 2023  ΣΧΟΛΙΑ