• Κοινωνία

    Κούγιας: Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε η ανακοίνωση των γιατρών του Αττικόν

    • NewsRoom
    Αλέξης Κούγιας

    Αλέξης Κούγιας


    Ανακοίνωση για τις μηνύσεις στις οποίες προειδοποίησαν ότι θα προβούν εις βάρος του Γιάννη Καλλιάνου και του αδελφού του, οι γιατροί του Νοσοκομείου Αττικόν, εξέδωσε ο δικηγόρος του βουλευτή, Αλέξης Κούγιας.

    Η ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρει τα εξής:

    «Διάβασα και άκουσα ότι οι ιατροί του Νοσοκομείου “Αττικόν” θα μηνύσουν τον κύριο Γιάννη Καλλιάνο και τον αδελφό του, γιατί δήθεν τους δυσφήμησαν.

    Εκείνο που θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά είναι ότι η ανακοίνωση αυτή μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, γιατί αποδεικνύει μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του πατέρα των αδελφών Καλλιάνου, ο οποίος μπήκε όρθιος, ζωντανός και αρτιμελής σε αυτό το νοσοκομείο και κατέληξε στο νεκροταφείο.

    Είμαι βέβαιος ότι οι δικηγόροι των ιατρών θα τους έχουν ενημερώσει ότι, όταν κάποιος υποβάλλει μια ψευδή μήνυση εις βάρος ενός που έχει δίκαιο, θα αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και ενδεχομένως της ψευδούς καταθέσεως.

    Αθήνα, 27/04/2024
    Με εκτίμηση και σεβασμό
    Αλέξης Χ. Κούγιας».

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Καλλιάνος: Ο γιατρός του πατέρα του διαψεύδει ότι πήρε φακελάκι €500

    Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πρώτοι 2 κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση και δολοφονία Λυγγερίδη – Συνεχίζονται οι απολογίες

    Κατατέθηκε η τροπολογία για χειρουργεία από ιδιώτες ιατρούς



    ΣΧΟΛΙΑ