ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την προσεχή Τρίτη θα απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγλαντές που κατηγορείται για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στην Κω.
Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Ζαφείρη Δρόσου που διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης από το δικαστήριο, ορίστηκε η κ. Αθηνά Φουντωτού.
Η δικηγόρος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη της και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Τρίτη 27 Ιουνίου.
Συνολικά τον 32χρονο βαραίνουν οι κατηγορίες της αρπαγής, της ανθρωποκτονίας και του βιασμού.
Διαβάστε επίσης:
Εκλογές 2023: Ο Οδηγός της κάλπης μέσα από 20 ερωτήσεις – απαντήσεις
Αχτσιόγλου: Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ για προοπτική δικαιοσύνης και δημοκρατίας
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Δένδιας: Συναντήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη – Στο επίκεντρο η «Ατζέντα 2030» και τα εθνικά θέματα
- Ανάλυση ΕΤΕ για ελληνική οικονομία: Στο 40% η συμβολή της φορολογικής συμμόρφωσης στην αύξηση των εσόδων
- Eurostat: Σταθερή στο 6,2% η ανεργία στην ευρωζώνη τον Μάιο
- Η «Άννα Καρένινα» του Λέοντος Τολστόι στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.