• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 34χρονης – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

    astrazeneca


    Σταθερή, αλλά κρίσιμη εξακολουθεί να θεωρείται η κατάσταση της 34χρονης που νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά

    Πρόκειται για την γυναίκα από τον πύργο η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca μερικά 24ωρα πριν. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ΕΡΤ, το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο δεν έχει συνδεθεί επίσημα με τον εμβολιασμό της 34χρονης, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί. Ωστόσο, η γυναίκα εξακολουθεί να δίνει μάχη για να παραμείνει στη ζωή και όλοι ελπίζουν ότι τελικά θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει «σιδερένια» στην οικογένειά της.

    Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο του Πύργου έχοντας ισχυρό πονοκέφαλο, ενώ αργότερα παρουσίασε συμπτώματα εγκεφαλικής αιμορραγίας, με αποτέλεσμα άμεσα το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να “πέσει” πάνω της προκειμένου να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

    Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, η 34χρονη, αφού έκανε την απαραίτητη αγωγή, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και νωρίς χθες το πρωί, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό νευροχειρουργό και φυσικά να λάβει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, έτσι ώστε πολύ σύντομα να τελειώσει με αίσιο τρόπο αυτή η περιπέτεια της.

    Σημειώνεται ότι πριν μεταφερθεί στον Πειραιά, είχε ζητηθεί κρεβάτι ΜΕΘ στην Πάτρα, πού όμως δεν υπήρχε και έτσι επιλέχθηκε η λύση του Τζάνειου.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πύργος: 34χρονη υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

    AstraZeneca: Ποιες είναι οι 5 περιπτώσεις θρόμβωσης με θρομβοπενία στην Ελλάδα μετά το εμβόλιο

    AstraZeneca – Johnson & Johnson: Γιατί προκαλούνται θρομβώσεις – Επιστήμονες λένε ότι βρήκαν την απάντηση

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ