ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιταλός κατασκευαστής γραβατών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις λωρίδες του υφάσματος για να κατασκευάσει προστατευτικές μάσκες, μεταδίδει το πρακτορείο AGI.
«Θα κατασκευάσουμε 10.000 μάσκες προστασίας…τα ποσά που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην περιοχή της Καλαβρίας για να μπορέσει να αγοράσει ιατρικό υλικό», εξήγησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Μαουρίτσιο Ταλαρίκο, που κατάγεται από το Καταντζάρο της Καλαβρίας.
«Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να φανούμε γενναιόδωροι και να θέσουμε στην διάθεση των ανθρώπων αυτά που έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε. Αναρωτήθηκα τι μπορώ να κάνω αυτήν την τραγική για την Ιταλία στιγμή και την πατρίδα μου την Καλαβρία…Με τις λωρίδες του υφάσματος σκέφτηκα να κατασκευάσω μάσκες: αν και δεν θα είναι πιστοποιημένες, μπορούν σίγουρα να προστατεύσουν όσους δεν είναι προσβεβλημένοι».
Ο επιχειρηματίας προβλέπει να κατασκευάσει συνολικά 10.000 μάσκες, με ρυθμό 500 ημερησίως.
«Στην αρχή, υπολόγιζα να τις μοιράσω δωρεάν, αλλά μετά σκέφτηκα ότι στην Καλαβρία, την γενέτειρά μου, υπάρχει μεγάλη έλλειψη ιατρικού υλικού»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Κωνσταντοπούλου (Daiichi Sankyo): Το καμπανάκι για τις αποσύρσεις ογκολογικών φαρμάκων και το μη βιώσιμο μοντέλο των επιστροφών
- Στελίνα Τσάλτα: «Να φανερώσω το διάλογο με τον εαυτό μου»
- Quest: Η νέα επενδυτική στρατηγική και η στόχευση σε εισηγμένες εταιρείες
- Ανεμώνες, κοχύλια, χρυσόψαρα: Οι δέκα ωραιότερες τσάντες Chanel της νέας καλοκαιρινής συλλογής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.