• Κοινωνία

    Κωνσταντίνος Πλεύρης για τη διαγραφή του από τον ΔΣΑ: Έχω βάλει τη γάτα μου να κλαίει

    • NewsRoom

    Κωνσταντίνος Πλεύρης


    Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μετά την οριστική διαγραφή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με τον δικηγόρο να δηλώνει στον Alpha «έχω βάλει τη γάτα μου να κλαίει».

    Όπως είπε δεν τον πειράζει «καθόλου» η απόφαση αυτή η οποία, όπως παραδέχθηκε, έγινε «γιατί χαιρέτισα ναζιστικά στο δικαστήριο».

    «Η διαγραφή μου έγινε για πολιτικούς λόγους όχι επειδή έκανα κάποιο ποινικό αδίκημα. Θα πάω στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα κερδίσω» κατέληξε στο σχόλιό του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

     

    Η οριστική διαγραφή του κ. Πλεύρη από τον ΔΣΑ προέκυψε μετά την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου η οποία ελήφθη υπό την προεδρία της πρόεδρου του Αρείου Πάγου Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα.

    Τον περασμένο Μάρτιο με ομόφωνη απόφαση του Α΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (πρόεδρος ο Χαράλαμπος Συμεωνίδης) διαγράφηκε από τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας ο κ. Πλεύρης για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς του μέσα στη δικαστική αίθουσα και ενώ ήταν συνήγορος του Γιάννη Λαγού.

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Χαρδαλιάς: Αποφασιστικές και στοχευμένες δράσεις για την κλιματική κρίση

    Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο «ΛΑΪΚΟ» – Είδε 23χρονη ασθενή μετά την πρώτη μεταμόσχευση ήπατος από ζώντα δότη

    Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Βραδινή έξοδος στη Μαρινέλλα – Ποιο τραγούδι της αφιέρωσε



    ΣΧΟΛΙΑ