ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθεροι αφέθηκαν ο αστυνομικός και ο επιχειρηματίας, μετά τις σημερινές απολογίες τους για την εξαπάτηση δανειοληπτών.
Αμφότεροι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με τον αστυνομικό να ισχυρίζεται, κατά πληροφορίες, ότι εργαζόταν στην εταιρεία του συγκατηγορουμένου του για να ενισχύσει το εισόδημα του.
Ο επιχειρηματίας φέρεται να υποστήριξε απολογούμενος ότι όλες οι συναλλαγές του με δανειολήπτες και οφειλέτες ήταν νόμιμες κι ότι έχει ολοκληρώσει επιτυχώς περίπου 190 υποθέσεις διακανονισμού χρεών, χωρίς να προκύψει πρόβλημα με τους πελάτες του
Ανακριτής και εισαγγελέας τους επέβαλαν τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ στον επιχειρηματία και 3.000 ευρω στον αστυνομικό.
Διαβάστε επίσης:
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό άνδρα που επιτέθηκε σε 3 γυναίκες στα Εξάρχεια
«Σπαρτιάτες»: Καλούνται στον Άρειο Πάγο ως ύποπτοι για εξαπάτηση εκλογικού σώματος
Σεισμός ταρακούνησε την Κω – Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεραμέως: Έσπασε το «φράγμα» των 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης
- Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα, συζήτησαν για τα F-35
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν
- Χίος: Επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών με επιβεβαιωμένους 14 νεκρούς (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.