• Κοινωνία

    Κιβωτός του Κόσμου: Ύποπτος για τρία κακουργήματα ο πατέρας Αντώνιος

    Πατέρας Αντώνιος

    Πατέρας Αντώνιος


    Για υπεξαίρεση και απιστία σε βάρος της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι ύποπτοι ο πατήρ Αντώνιος και η σύζυγός του. Έχουν ήδη κληθεί να δώσουν εξηγήσεις για τα 3 κακουργήματα στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τα οικονομικά της Οργάνωσης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου και την πρεσβυτέρα αποδίδονται ενδείξεις για την υπεξαίρεση από τα ταμεία των Δομών συνολικού ποσού 467.000 ευρώ!

    Είναι χρήματα που φέρονται  να βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Δομής που χρησιμοποιούσαν  ο ιερέας και η σύζυγός του  και τα χρήματα, τα κοσμήματα και οι χρυσές λίρες που φέρονται να εντοπίστηκαν μετά το άνοιγμα θυρίδων.

    Το κακούργημα της απιστίας φέρεται να αφορά, δαπάνες άνω των 190.000  ευρώ που δεν δικαιολογούνται κατά την εισαγγελική έρευνα και οι αρχές τις σχετίζουν  με   την αγορά  ακίνητου από το ζευγάρι στην Πωγωνιανή,  την πληρωμή του φόρου μεταβίβασης και την ανακαίνιση του.

    Ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα έχουν ήδη κληθεί να δώσουν το υπόμνημα των εξηγήσεων τους, μέσω οικονομικής Αστυνομίας, στον εισαγγελέα. Ο τελευταίος θα αξιολογήσει τα στοιχεία που θα προσκομίσουν και θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του ζευγαριού.

    Διαβάστε επίσης

    Κιβωτός του Κόσμου: «Δικαίωση των θυμάτων» η ποινική δίωξη κατά του πατέρα του Αντώνιου

    Κιβωτός του Κόσμου: Ποινική δίωξη στον πατέρα Αντώνιο για ασελγείς πράξεις σε ανήλικους και ηθική αυτουργία σε απειλές

    Κώστας Λούλης: Θα γίνει άγιος ο πατήρ Αντώνιος

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ