• Κοινωνία

    Κιβωτός: Διαψεύδει την ανασκευή του 16 χρονου η μητέρα του – «Πλαστή η επιστολή»

    • NewsRoom
    Πατήρ Αντώνιος, Κιβωτός του Κόσμου

    Πατήρ Αντώνιος, Κιβωτός του Κόσμου


    Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, με την μητέρα του 16χρονου κατήγορο να χαρακτηρίζει πλαστή  την επιστολή με την οποία ο γιός της φέρεται να διέψευδε πως έπεσε  θύμα από τον ιδρυτή της Κιβωτού, πατέρα Αντώνιο.

    Υπενθυμίζεται πως ο 16χρονος είχε καταγγείλει αρχικά τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιο για ασελγείς πράξεις. Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, μια επιστολή που φέρεται να είχε γράψει ο 16χρονος έφερε νέα δεδομένα στην υπόθεση, ανακατασκευάζοντας τις αρχικές κατηγορίες κατά του πατέρα Αντωνίου.

    Ωστόσο, σε επικοινωνία του Mega με τη μητέρα του 16χρονου, η τελευταία διέψευσε ότι εκείνη ή το παιδί τις ανασκεύασαν. Η μητέρα, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι πρόκειται για πλαστογραφία και πως θα κινηθεί νομικά.

    «Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν σωματικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» υποστήριξε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

    Σε δηλώσεις προχώρησε και ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

    Συγκεκριμένα τόνισε ότι «είναι όλως διόλου ψευδές, συκοφαντικό και εξ αυτού του λόγου θα κινηθούμε νομικά. Δεν υπάρχει καμία υπογραφή της, είναι πλαστογραφημένη και όσοι προσπαθούν να ”ξεπλύνουν” τον πατέρα Αντώνιο στο δικαστήριο, θα καταπέσουν δυστυχώς και θα αποτραπούν από τη Δικαιοσύνη, διότι ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι η αλήθεια θα λάμψει και σε αυτήν την υπόθεση που έχω αναλάβει ως πληρεξούσιος δικηγόρος του παθόντος, ως θύματος του πατέρα Αντωνίου που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκου, σε κατάχρηση ανηλίκου».

     

    Διαβάστε επίσης: 

    UEFA: Σκέφτεται να καλέσει την Αλ Νασρ στο Champions League 2024-25

    Αλεξάνδρα Σδούκου: Δέκα στόχοι της ενεργειακής πολιτικής

    Ίριδα: Εξαγόρασε την Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες



    ΣΧΟΛΙΑ