• Κοινωνία

    Κύπρος: Ομολόγησε ο 35χρονος υπολοχαγός τις δολοφονίες της Φιλιππινέζας και της κόρης της

    • NewsRoom


    Στην ομολογία της δολοφονίας της 38χρονη Mary Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας βρέθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα σε φρεάτιο παλαιού λατομίου, αλλά και της εξάχρονης κόρη της, προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο 35χρονος υπολοχαγός του Κυπριακού Στρατού, ο οποίος είχε συλληφθεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

    Κατά τις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του 35χρονου εντοπίστηκε ένα μπλε σκοινί, πανομοιότυπου με αυτό που ήταν δεμένο το πτώμα αλλά και η  κολλητική ταινία με την οποία ήταν τυλιγμένο το πτώμα.

    Κατά τη σύλληψη του 35χρονου υπολοχαγού, αυτός προσπάθησε να καταπιεί μια κάρτα κινητού sim, την οποία παρέλαβαν οι αστυνομικοί. Παράλληλα, οι Αρχές ταυτοποίησαν  τα ηλεκτρονικά ίχνη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωση όπου παρουσιαζόταν με το ψευδώνυμο «Ορέστης». Μάλιστα, ο ίδιος χρησιμοποιούσε φωτογραφία άλλου αξιωματικού ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε, αν και δεν φαίνεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση.

    Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο υπολοχαγός είχε αλλάξει τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή του μετά την εξαφάνιση της 38χρονης και της κόρης της, ενώ είχε διαγράψει και το προφίλ του από το facebook και από site γνωριμιών.

    Αύριο αναμένεται να οδηγήσει τους αστυνομικούς στο σημείο που έχει θάψει το 6χρονο κορίτσι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ με το πτώμα 38χρονης στην Κύπρο – Υπό εξαφάνιση η 6χρονη κόρη της

     



    ΣΧΟΛΙΑ