Ληστές χρησιμοποίησαν εκσκαφείς σήμερα για να καταφέρουν να ανοίξουν ένα τεθωρακισμένο βανάκι σε έναν αυτοκινητόδρομο στη νότια Ιταλία και να διαφύγουν με το ποσό των 2 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Το φορτηγάκι της εταιρείας security είχε φύγει από το Μπάρι και μετέφερε τις συντάξεις, που επρόκειτο να διανεμηθούν σε ταχυδρομεία στην πόλη Ματέρα, όταν του έκλεισαν το δρόμο δύο φορτηγά.
Κατόπιν, δύο εκσκαφείς έσκισαν στα δύο το όχημα, ανοίγοντάς το, στην κυριολεξία, σαν κονσέρβα, προκειμένου να βρουν πρόσβαση στα χρήματα.
Οι κουκουλοφόροι ληστές πυρπόλησαν τα φορτηγά και διέφυγαν με τα λάφυρα, αφού επιβιβάστηκαν σε ένα όχημα που τους περίμενε.
Οι τρεις υπάλληλοι ασφαλείας, που επέβαιναν στο βανάκι, δεν τραυματίστηκαν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άλκης Δαυίδ – Ανδρέας Καρώνης Δαυίδ: Το βαρύ «κατηγορώ» αδελφού και γιου για τον σύντροφο της Αλεξίας Δαυίδ – «Στόχος και η περιουσία του Άλκη»
- Μετά τα ρεκόρ, οι αγορές αναζητούσαν αφορμή για διόρθωση και την βρήκαν στο… Παρίσι
- Νίκη Κεραμέως: Ρολόι εργασίας
- Εκλογή νέου γραμματέα της ΝΔ: Τα φαβορί και η έκπληξη
