• Κοινωνία

    Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να πατήσουν αστυνομικούς για να μη συλληφθούν

    • NewsRoom

    Πηγή: thestival.gr


    Άλλο ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα όχημα και βρέθηκαν στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών.

    Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, όταν αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή αντιλήφθηκαν δύο άτομα, τα οποία προσπαθούσαν να διαρρήξουν ένα τουριστικό λεωφορείο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Λαγκαδά, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

    Οι δράστες προσπάθησαν να πατήσουν τους αστυνομικούς με το αυτοκίνητο

    Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα, περικυκλώνοντας τους δράστες, ώστε στη συνέχεια να τους συλλάβουν. Ωστόσο, εκείνοι τους αντιλήφθηκαν και έσπευσαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους. Ύστερα, εκτυλίχθηκε μια επεισοδιακή καταδίωξη, καθώς οι δράστες έβαλαν όπισθεν και κινήθηκαν με ταχύτητα προς το μέρος των αστυνομικών, προκειμένου να τους «πατήσουν» με το αυτοκίνητο. Έχασαν, ωστόσο, τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στον στύλο ενός φωτεινού σηματοδότη, που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Λαγκαδά με την οδό Μιχαήλ Καλού.

    Μετά την αποτυχημένη απόπειρα επίθεσης κατά των αστυνομικών, οι δύο δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν, καταδιώκοντάς τους πεζοί. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν εκ των δύο, στον οποίο και πέρασαν χειροπέδες, συλλαμβάνοντάς τον, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.

    Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης που συνελήφθη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

    Πηγή: thestival.gr



    ΣΧΟΛΙΑ