• Κοινωνία

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Δευτέρα στον ανισόπεδο κόμβο Ριτσώνας

    • NewsRoom


    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για έναν μήνα θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης.

    Οι ρυθμίσεις θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

    Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω διάστημα, οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00 και θα ισχύει μόνιμος αποκλεισμός (καθ’ όλο το 24ωρο) της ράμπας εισόδου από τον Α/Κ Ριτσώνας στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

    Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Ριτσώνας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου και με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας) από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

    Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

    Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.



    ΣΧΟΛΙΑ