ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εξέλιξη της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα στα Δερβενοχώρια αναφέρεται σε ανάρτησή του στο “X” ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «μέσα σε λίγα λεπτά πήρε μεγάλες διαστάσεις και σε λιγότερο από μιάμιση ώρα είχε αντιμετωπιστεί».
Αναλυτικά ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει:
«Η εξέλιξη της πολύ επικίνδυνης πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια. Εκδηλώθηκε με αχνό καπνό, μέσα σε λίγα λεπτά πήρε μεγάλες διαστάσεις και σε λιγότερο από μιάμιση ώρα είχε αντιμετωπιστεί. Οι πυροσβέστες μας και οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας με την πολύτιμη συνδρομή 12 εναέριων μέσων, επενέβησαν ταχύτατα και προστάτεψαν μια δύσκολη περιοχή που έχει βιώσει επανειλημμένως τον πύρινο εφιάλτη».
Διαβάστε επίσης
Αγρίνιο: Φωτιά στην περιοχή των Κρεμαστών
Βοιωτία: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στη Δάφνη
Απόστολος Λύτρας: Πρόταση εισαγγελέα να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ινδία: Δηλώνει πως θα εισάγει πετρέλαιο από «πολλαπλές πηγές»
- Έκθεση-σοκ για τις επιχειρήσεις: Πώς «υπονομεύουν» το απαραίτητο για την επιβίωσή τους περιβάλλον – Συνυπογράφουν 150 χώρες
- Σε διαδικασία πιστοποίησης τα νέα Coradia Stream της Hellenic Train
- Μιχαηλίδου: Παρατείνεται το πρόγραμμα Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης – «Καμία οικογένεια χωρίς στήριξη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.