• Κοινωνία

    Καιρός: Βροχές σήμερα για τις μισές περιοχές της χώρας- Ήλιος για τις υπόλοιπες

    καιρός


    Αναμένονται για σήμερα λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία έως 6 μποφόρ Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή άνοδο.

    Αττική

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και πιθανώς στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Λίγες νεφώσεις θα εμφανιστούν, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και, κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και τη Θράκης, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ, στα νότια δυτικοί, 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στα ορεινά τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.



    ΣΧΟΛΙΑ