ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία είναι έτοιμη να δεχθεί εμπλουτισμένο ουράνιο από το Ιράν εάν επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax, που επικαλείται τον Αλεξέι Λιχατσόφ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της κρατικής εταιρεία πυρηνικής ενέργειας Rosatom.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η πρόταση να μεταφερθεί ουράνιο από το Ιράν στο πλαίσιο μιας συμφωνία για να αμβλύνει τις ανησυχίες των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται ακόμη στο τραπέζι, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η Τεχεράνη, εάν το μεταφέρει η όχι.
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση του Κακλαμάνη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αρμενίας
Γερμανία: Αναζητά περισσότερα F-35 καθώς το ευρωπαϊκό πρόγραμμα μαχητικών παραπαίει
ΗΠΑ: Απρόσμενη «βουτιά» στις νέες αιτήσεις επιδόματος ανεργίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύθιση αλιευτικού σκάφους στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, προκλήθηκε μικρής έκτασης θαλάσσια ρύπανση
- Θερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ – Πρώτο «βαρόμετρο» για την αγορά στο Β’ εξάμηνο
- Κάρπαθος: Τρεις σεισμοί μέσα σε μία ώρα
- Οι μεγάλες μπίζνες του Εξάρχου στα σκουπίδια – Η πρόταση εξαγοράς που βάζει την AKTOR στην αγορά των €5 δισ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.